ca

NOTÍCIES I CONSELLS

Obtenim el certificat de Qualitat ISO 9001 per les nostres instal·lacions i manteniments de sistemes contra incendi

Obtenim el certificat de Qualitat ISO 9001 per les nostres instal·lacions i manteniments de sistemes contra incendi

hem obtingut el certificat ISO9001:15 per part de la certificadora Applus.

Ens acrediten com a Dahua Security Professional Certification

Ens acrediten com a Dahua Security Professional Certification

Despres de passar dos dies de curs teoric i practic ens certifiquen com a Instal·ladors professionals de Dahua Technology

Protegim el mono de carreres d'Ayrton senna amb un generador de boira

Protegim el mono de carreres d'Ayrton senna amb un generador de boira

La nostra experiència en seguretat i els productes més innovadors fan que poguem protegir objectes tant especials com el mono d'Ayrton Senna, amb el qual el pilot brasiler va aconseguir la seva primera victòria. És una peça única al món.

Nova imatge dels nostres vehicles

Nova imatge dels nostres vehicles

Comencem el canvi d'imatge corporativa en els nostres vehicles

Roadshow Dahua 2017

Roadshow Dahua 2017

Hem assistit al roadshow de Dahua-2017 a les instal·lacions de bydemes per conèixer de primera mà les novetats d'un dels majors fabricants de cctv a nivell mundial Dahua, entre les seves novetats arriben les noves càmeres HDCVI en 4K per a més resolució, camaras termicas per sistemes de vídeo anàlisi, drones, Rodri seguretat seguim buscant i coneixent nous productes per poder donar les millors solucions de seguretat als nostres clients.

Rodri Seguretat  visitem security forum 2017

Rodri Seguretat visitem security forum 2017

Aquest mes de maig hem visitat El security fòrum 2017 fira i formu dedicat al secotor de la seguretat on hem estat amb els nostres proveïdors i noves empreses del sector buscant les millors solucions de seguretat per als nostres clients i que molt aviat incorporarem als nostres serveis.

Nova imatge de RodriSeguretat per l'any 2017

Nova imatge de RodriSeguretat per l'any 2017

La millor manera de començar l'any es amb un bon rentat de cara, per això arranquem el 2017 amb un canvi d'imatge mes moder i atractiu de la nostre botiga al carrer Salvador Espriu , 6 de Berga on trovareu nous productes i serveis ( protecció de dades, Caixes de seguretat de diseny italia , geolocalitzadors per objectes robats, ... ) aixi com un panell per a demostracions de la nostre alarma estrella DAITEM E_NOVA

Acord de col·laboració amb AISLOPD

Acord de col·laboració amb AISLOPD

Rodri Seguretat amb l’afany per millorar i donar el màxim de resposta a les necessitats dels nostres clients, hem arribat a un acord de col·laboració amb AISLOPD Assessoria i Serveis en protecció de dades, per poder oferir els seus serveis.

Crònica SICUR

Crònica SICUR

El passat 25 de febrer vam assistir al SICUR - Saló Internacional de Seguretat informant-nos sobre les últimes novetats en sistemes de seguretat. Tot seguit us deixem i us expliquem que vam veure a Madrid.

Llar de foc #domicilisegur

Llar de foc #domicilisegur

En la construcció i el manteniment de les llars de foc s’han de seguir les indicacions dels fabricants o constructors i utilitzar materials adequats. Cal fixar-se especialment en les distàncies als materials combustibles.

Construcció

L'aïllament de la xemeneia. La xemeneia ha d’estar aïllada o prou separada de materials o elements combustibles propers. Cal parar compte quan el conducte traspassa sostres, falsos sostres o teulades al costat de fusta, parquet, estructures de fusta, materials plàstics i sintètics, que es poden incendiar.

Els elements combustibles, a distància. Les parets, el sostre i el terra del costat de la llar de foc no han de ser ni han de contenir material combustible: paper, fusta, catifes, moqueta, parquet…

Els barrets antivent i eòlics. Els barrets de les xemeneies han de ser antivent. Els barrets eòlics (els que donen voltes amb el vent), en cas d'incendi, poden estendre les flames cap a la teulada de l'edifici.

Funcionament

El que no s'hi ha de cremar. Líquids inflamables per encendre o atiar el foc. Llenya o fusta humida o verda (l'ideal és que l'arbre s'hagi talat la temporada anterior) o resinosa perquè pot produir dipòsits de sutge i quitrà a la xemeneia. Fusta tractada, perquè pot desprendre productes tòxics. Altres tipus de combustible no determinats pel fabricant.

Un foc viu sense massa llenya.El foc ha de ser viu, però sense massa llenya, perquè tingui un bon tiratge. Així evitarem la producció de productes tòxics i l'acumulació a la xemeneia de sutge i quitrà, que poden acabar incendiant-se.

El que no s’ha d’acostar al foc. No hem d’acostar a la llar de foc la roba perquè s'eixugui, ni joguines, ni mobles ni coixins... Hem de mantenir la reserva de llenya al lloc adequat, on no pugui encendre's (hem de seguir les indicacions del fabricant de la llar de foc).

La llar encesa. Recomanen d'apagar la llar de foc quan ens n'anem a dormir o sortim de casa. Si no l'apaguem, a les llars de foc obertes, hi hem de col·locar una pantalla mataguspires. No hem de deixar sola la canalla amb la llar de foc encesa.

La ventilació.És molt important que l'habitació o estança on hi ha la llar de foc tingui la ventilació adequada. Evitarem problemes de tiratge a la xemeneia, la concentració de productes tòxics, sobretot el monòxid de carboni, i la mala olor.

Manteniment

La neteja. Hem de poder comprovar, netejar, escurar els conductes i recuperar-ne el sutge, que podria acabar cremant o danyant els conductes, seguint les instruccions del fabricant. Almenys, cal fer-ho un cop per temporada en cas d'ús habitual de la llar de foc. Calen estris i raspalls adequats i no s'han d’utilitzar productes químics de neteja que no siguin recomanats pel fabricant.

La xemeneia, que no perdi fum. La xemeneia no ha de tenir cap forat. El fum és tòxic i, a més, pel forat es pot acabar calant foc sobre materials combustibles que hi hagi prop del conducte.

La llar sense encendre durant molt de temps. Si fa diverses temporades que no hem encès la llar de foc, l'haurem de fer revisar per personal especialitzat i determinar que no hi ha obstruccions ni fuita de fum al conducte.

La protecció contra incendis. Si volem augmentar la nostra seguretat, podem instal·lar un detector d'incendis i de monòxid de carboni, i disposar d'un extintor portàtil per al cas d'incendi. Cal saber com fer ús de l’extintor en aquest cas.

*Consells extrets dels Bombers de la Generelitata de Catalunya.

SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet