ca

 

 

SOLUCIONS CONTROL D'ACCESSOS COVID-19

 

 

Ja fa uns dies que els científics i els experts en salut ens exposen que la pandèmia de la COVID-19 canviarà algunes coses i, segurament, algunes altres ja no tornaran a ser com abans. Les empreses, els comerços i les administracions ja estan estudiant com portar a terme el retorn a la feina dels treballadors i les treballadores amb la màxima seguretat, tan a curt com a llarg termini. Per tal d’ajudar a tots aquests col·lectius a fer una tornada a la feina amb garanties, els fabricants de controls d’accés hem dissenyat solucions per poder prevenir i detectar els possibles casos de febre d’una banda i l’ús de les mascaretes de l’altra. D’aquesta manera es pot garantir l’autoprotecció dels treballadors però també la protecció de clients, proveïdors i el conjunt de la ciutadania.

 

Des de Rodri Seguretat sempre hem apostat per oferir les solucions més avançades i innovadores. Per aquest motiu, ja hem començat a formar-nos i a avaluar tots aquests productes per poder-los oferir i implementar a les empreses dels nostres clients. Ara mateix ja podem oferir sistemes autònoms i nous als clients que no en tinguessin o bé adaptar aquest sistema als clients que ja disposessin d’algun control d’accés anteriorment (control de torns, etc.).

 

CATÀLEG: MEDICIÓ TEMPERATURA CORPORAL

 

 

ACCESSOS A GRANS INSTAL.LACIONS

 

 

En instal·lacions grans o on la seguretat té una importància vital és important poder tenir un bon control de qui entri a la teva empresa i fins a on pot accedir.

 

RodriSeguretat controlem l’accés de portes mitjançant sistemes de control d’accés en línia. On pots veure qui accedeix a una porta en temps real mitjançant un pc .

 

Obertura de portes amb lectors d’empremta o targeta de proximitat. Alarma sonora en cas que la porta no es tanqui passat uns segons o si és oberta de manera forçada, limitació d’accés segons horaris i privilegis.

 

Ideal per a hotels, zones de màxima seguretat, activitats amb alt intrusisme industrial etc ...

 

 

CONTROLS D'ACCÉS AUTONOMS

 

 

Perquè no sempre calen instal·lacions complexes i de grans dimensions a RodriSeguretat tenim lectors autònoms que no necessiten duna controladora.

 

Aquests sistemes poden obrir una porta sense registres o bé tenir un petit registre que es pot extreure mitjançant un pc.

 

Aquests equips són molt útils per a portes de despatxos, control en sales d’ordinadors, etc ..., poden ser tant per biometria ( empremta dactilar ) o per tacte de proximitat.

 

 

BARRERES I TORNS

 

 

Els torns i barreres solen anar associades a un control d’accés i són ideals per limitar un accés des de l’exterior, poden ser manuals, motoritzats, amb caiguda de braç per emergència. En cada cas a RodriSeguretat busquem el proveïdor i el producte que s’ajusti més a les necessitats del client i la seva instal·lació.


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet