ca

 

 

ACCESSOS A GRANS INSTAL.LACIONS

 

 

En instal·lacions grans o on la seguretat té una importància vital és important poder tenir un bon control de qui entri a la teva empresa i fins a on pot accedir.

 

RodriSeguretat controlem l’accés de portes mitjançant sistemes de control d’accés en línia. On pots veure qui accedeix a una porta en temps real mitjançant un pc .

 

Obertura de portes amb lectors d’empremta o targeta de proximitat. Alarma sonora en cas que la porta no es tanqui passat uns segons o si és oberta de manera forçada, limitació d’accés segons horaris i privilegis.

 

Ideal per a hotels, zones de màxima seguretat, activitats amb alt intrusisme industrial etc ...

 

 

CONTROLS D'ACCÉS AUTONOMS

 

 

Perquè no sempre calen instal·lacions complexes i de grans dimensions a RodriSeguretat tenim lectors autònoms que no necessiten duna controladora.

 

Aquests sistemes poden obrir una porta sense registres o bé tenir un petit registre que es pot extreure mitjançant un pc.

 

Aquests equips són molt útils per a portes de despatxos, control en sales d’ordinadors, etc ..., poden ser tant per biometria ( empremta dactilar ) o per tacte de proximitat.

 

 

BARRERES I TORNS

 

 

Els torns i barreres solen anar associades a un control d’accés i són ideals per limitar un accés des de l’exterior, poden ser manuals, motoritzats, amb caiguda de braç per emergència. En cada cas a RodriSeguretat busquem el proveïdor i el producte que s’ajusti més a les necessitats del client i la seva instal·lació.


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet