ca

 

 

CONTROL HORARI (nova llei)

 

 

El govern ha aprovat recentment el Reial Decret Llei que obliga a les empreses a establir un control horari de tots els seus empleats. Les empreses hauran de començar a aplicar aquest registre obligatori abans del 12 de maig de 2019. L’incompliment d’aquesta normativa pot suposar sancions de fins a 6.250 €.

 

Amb aquesta nova mesura hauran de fitxar tots els empleats de l’empresa i no únicament aquells que tenen contracte a temps parcial o que realitzen hores extres com passava anteriorment.

 

Les empreses hauran de conservar durant quatre anys les dades de les jornades realitzades pels seus empleats. El sistema escollit per a realitzar l’esmentat registre podrà ser escollit lliurement, sempre i quan garanteixi la fiabilitat i la no alteració de les dades registrades.

 

 


ZPad Plus BioTime Web
És la solució perfecta per a les empreses que, amb la necessitat d’adaptar-se a la nova llei, necessiten un sistema de Control Horari eficaç però que alhora no requereixi d’un sistema complex ni de realitzar una gran inversió.
DESCARREGA

ZKtime| Small Business
Solució de fàcil ús orientada a petites empreses que permet registrar les entrades i sortides dels empleats i les incidències. Permet la gestió del control d’accés.
DESCARREGA

ZKTime | Enterprise
Solució avançada de control de presència que incorpora noves utilitats com la gestió de torns flexibles/rotatius i el càlcul de costos. Pot integrar-se amb el portal de l’empleat Atalaya 2.
DESCARREGA

 

 

Llei BOE

 

 

 

 

ACCESSOS A GRANS INSTAL.LACIONS

 

 

En instal·lacions grans o on la seguretat té una importància vital és important poder tenir un bon control de qui entri a la teva empresa i fins a on pot accedir.

 

RodriSeguretat controlem l’accés de portes mitjançant sistemes de control d’accés en línia. On pots veure qui accedeix a una porta en temps real mitjançant un pc .

 

Obertura de portes amb lectors d’empremta o targeta de proximitat. Alarma sonora en cas que la porta no es tanqui passat uns segons o si és oberta de manera forçada, limitació d’accés segons horaris i privilegis.

 

Ideal per a hotels, zones de màxima seguretat, activitats amb alt intrusisme industrial etc ...

 

 

CONTROLS D'ACCÉS AUTONOMS

 

 

Perquè no sempre calen instal·lacions complexes i de grans dimensions a RodriSeguretat tenim lectors autònoms que no necessiten duna controladora.

 

Aquests sistemes poden obrir una porta sense registres o bé tenir un petit registre que es pot extreure mitjançant un pc.

 

Aquests equips són molt útils per a portes de despatxos, control en sales d’ordinadors, etc ..., poden ser tant per biometria ( empremta dactilar ) o per tacte de proximitat.

 

 

BARRERES I TORNS

 

 

Els torns i barreres solen anar associades a un control d’accés i són ideals per limitar un accés des de l’exterior, poden ser manuals, motoritzats, amb caiguda de braç per emergència. En cada cas a RodriSeguretat busquem el proveïdor i el producte que s’ajusti més a les necessitats del client i la seva instal·lació.


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet