ca

 

 

SISTEMES DE DETECCIÓ D'INCENDIS

 

 

RodriSeguretat instal.lem i mantenim sistemes de detecció contra incendi,s dissenyant i aconsellant el de sistemes més adients a cada lloc . Hi ha dos tipus de sistemes analògics i convencionals. Els primers malgrat que el seu nom pot portar a confusió són els sistemes digitals que permeten instal.lar tots els seus elements ( detectors fum, de temperatura, polsadors, sirenes, etc.. ) En un sol bus de comunicació aquests sistemes permeten localitzar i gestionar cada element per separat i això fa que siguin sistemes ideals per a grans instal.lacions ( fabriques, centres comercials , etc ...) I els sistemes convencionals son sistemes més econòmics i per a instal.lacions menys complexes aquí no es poden gestionar elements per separat sinó que es distribueix per zones i cada zona porta diversos detectors.

 

 

SISTEMES DE DETECCIÓ PER ASPIRACIÓ

 

 

Aquests sistemes és recomanen per ambients on els sistemes analògics o convencionals poden donar problemes pel seu ambient ( humits, pols, etc ). Els sistemes d’aspiració consisteix en un tub que segueix el recorregut a protegir i va connectat a una central que analitza l’aire que hi ha en l’ambient i en cas positiu acciona els sistemes de senyalització.

 

 

EXTINTORS

 

 

En cas de petits focs és important parar-los a temps per això de l’importància de tenir un extintor sempre a mà fins i tot en llocs on no és de normativa ( casa, garatge, al cotxe ... ). A RodriSeguretat venem i mantenim extintors tant de pols com de Co.

 

Els més comuns són els de pols i els de Co s’utilitzen per a incendis on hi ha electrònica per tal que no és facin mal bé.


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet