ca

 

 

A RodriSeguretat sempre ens ha agradat la innovació i marcar la diferència, per això hem apostat per un producte tan innovador com el selectadna. Aquest producte és el lider de marcatge en productes de valor i redueix en un 85% els robatoris de coure i altres objectes de valor.

 

Selectadna és un producte tan senzill com efectiu. Es tracta d'un esprai o cola que porta un micro-punts on hi ha un codi únic per a cada client i un com aplicat als objectes desitjats es registren aquests en una base de dades amb accés pels cossos de seguretat i en cas de robatori o pèrdua és mes fàcil de poder demostrar l’autèntic propietari de l’objecte.

 

 

SELECTADNA DOMÈSTIC

 

 

El kit cola microdot és ideal per a marcar petites propietats d'ús domèstic, tv, càmeres fotogràfiques, smartphones, tablets, ...

 

A RodriSeguretat volem donar un valor afegit i en les nostres instal·lacions i per això adjuntem aquest producte en totes elles.

 

El sistema és molt senzill: Al client que adquireix el kit se li facilita el seu codi PIN únic e intransferible. Accedeix a la pàgina web, es registra a la base de dades mitjançant el seu codi PIN i pot realitzar un inventari complet dels béns que ha marcat amb SelectaDNA. Si ven o regala algun objecte marcat, la base de dades permet la modificació de propietat d’aquest objecte.

 

Aquest sistema de seguretat, junt amb els adhesius i cartells d’advertència que és colocan a l'habitatge, produeixen un efecte MOLT DISSUASORI en el possibles delinqüents degut al “Factor per ADN”.

 

A països com Anglaterra i Holanda han reduït fins a un 85% els delictes a la propietat a causa de la gran dificultat que tenen els delinqüents en roba i eliminar tots els rastres del producte sense ser abans detinguts per la policia en els seus controls.

 

 

 

SELECTADNA TRACE

 

 

Producte ideal per marcar motors, cables de coure, eines, infraestructures i, en definitiva, qualsevol objecte susceptible de ser robat i revenut en ferrovelleres i mercats de segona mà, de durada i resistència extremes (25 anys a l'exterior i fins 1.000º C) .

 

Gràcies a la lluentor ultraviolada de la substància que facilita la seva localització i al codi únic que incorpora (i després que l'usuari realitzi el registre a la base de dades), les forces policials poden identificar i recuperar els objectes marcats en els controls periòdics que es realitzen en els llocs esmentats. Això és possible perquè les forces policials compten amb l'equipament necessari (llanternes ultraviolada i microscopis) per localitzar i identificar les mostres del producte.

 

Es pot incloure també en la producció en cadena de les factories com ara fàbriques de coure, acer, cablejat elèctric o altres materials, i d'aquesta manera marcar a la producció inicial, en lloc d'haver d'incorporar-se posteriorment

 

 

 

BICIMARK

 

 

Bicimark és un SISTEMA DE MATRICULACIÓ, REGISTRE i MARCATGE de bicicletes sota CONTROL POLICIAL. Fem servir un adhesiu indestructible per identificar les bicicletes amb un codi, la informació del propietari es troba en una base de dades nacional accessible per a les forces policials.

 

Fins ara els usuaris no han comptat amb cap sistema nacional de matriculació o registre de bicicletes, permetent als delinqüents actuar impunement davant la impossibilitat de la policia d'identificar una bicicleta robada i impedint que un comprador sàpiga si una bici de segona mà és robada o no.

 

Gràcies al sistema Bicimark les forces policials poden comprovar in situ qui és el propietari registrat d'una bicicleta marcada i saber si ha estat denunciat el seu robatori. La base de dades de la qual fa ús el sistema permet traspassar fàcilment la propietat d'una bicicleta en cas de venda o regal i, de la mateixa manera, fent impossible revendre una bicicleta robada al no poder realitzar la transferència de propietat.

 

Intentar eliminar les marques de la bicicleta tampoc és una opció per al lladre perquè per a això hauran d'arrencar completament la pintura de la zona i donant com a resultat uns desperfectes ben visibles i identificables per als agents de policia.

 

Aquest sistema ofereix als usuaris ia les administracions públiques, un mètode de control i recuperació de sostraccions i perdudes de bicicletes a molt baix cost i un alt nivell de seguretat, facilitant les intervencions policials: els agents de policia només han de consultar el codi imprès a la bicicleta a la base de dades per localitzar el propietari. Aquest sistema permetrà recuperar més del 50% de les bicicletes que desapareixen i serveix com a mètode dissuasiu per als possibles lladres.

 

 

Web SelectaDNA


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet