ca

 

 

NORMATIVES

 

RodriSeguretat som una empresa implicada en complir i explicar als nostres clients totes les normatives de seguretat, perquè creiem que la transparència és un valor que es converteix en confiança i que millor que la confiança per tractar la seguretat dels nostres clients. Però som molt conscients que de vegades és complicat poder explicar la normativa, ja que aquesta és molt extensa i canviant.

Per això apostem per posar a la disposició dels nostres clients les diferents normatives de seguretat i així puguin consultar-les si és necessari.

 

 

NORMATIVA CONTRA INCÈNDI (BOE)

DESCARREGAR NORMATIVA CONTRA INCÈNDI

DESCARREGAR EXTRACTE NORMATIVA INCÈNDI MANTENIMENTS TRIMESTRALS

 


 

NORMATIVA FALSES ALARMES

A RodriSeguretat hem copsat que moltes vegades hi ha confusió i mitges veritats en els protocols d’actuació en cas d’alarma amb les Alarmes connectades a la Central d’alarmes i quan poden o no fer un avís a Policia . Per això posem a la disposició la normativa extreta del DOGC per tal de qui vulgui consultar-la. I fer així de manera més entenedora quan una Alarma pot ser un avís a la policia i quan només es pot avisar el client així com les diferents maneres de verificar una alarma , per dos detectors volumètrics o mes o per un detector amb càmera incorporada anomenat videoverificació.

 

DESCARREGAR PDF

 


 

 

NORMATIVA SEGURETAT PRIVADA

Rodri Seguretat té com a premissa la transparència a l’hora d’informar els nostres clients per això i veien que molts cops l’afany de vendre pot portar a dir mitges veritats creiem oportú posar a disposició dels nostres clients la normativa de seguretat privada on parla entre altres coses dels sistemes de seguretat i la verificació de les alarmes. Així com qui pot instal·lar-les.

 

Cal tenir en compte que és la Normativa en àmbit Espanyol i alguns dels articles poden ser diferents per a Catalunya, ja que la competencia en algunes d’aquestes matèries és de la Generalitat. Per Exemple la verificació d’alarmes que en comptes de 3 detectors com diu el BOE , a Catalunya només en calen 2 detectors.

 

DESCARREGAR PDF

 


 

 

NORMATIVA LOPD VIDEOVIGILÀNCIA

La tendència a la instal·lació de sistemes de videovigilància va en augment i cada cop fa que es generin més dubtes i preguntes sobre la legalitat d'aquestes instal·lacions per això a RodriSeguretat us facilitem la normativa de videovigilancia de l'agència espanyola de protecció de dades. Per tal que pugueu resoldre els vostres dubtes, així com un resum creat pel nostre col·laborador en protecció de dades AILOPD per tal de resumir les preguntes més freqüents.

 

DESCARREGAR GUIA VIDEOVIGILANCIA

DESCARREGAR LOPD VIDEOVIGILANCIA

 SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet