ca

 

 

ALARMES DAITEM

 

RodriSeguretat ens agrada tenir les millors marques en alarmes i sistemes de seguretat perquè sempre hem considerat que la seguretat no és un joc i no tot es pot basar en el preu, i creiem fermament el millor futur és una aposta de qualitat, per això hem escollit Daitem el fabricat líder a Europa en alarmes sense fils per ser un dels seus instal·ladors oficials i proporcionar als nostres clients els millors sistemes de seguretat amb la mínima instal·lació.

 

 

Què és Daitem?

 

 

Daitem és inventor i fabricant de sistemes d’alarma totalment sense fils, dissenya i fabrica els seus productes a França molt a prop de Grenoble. Més de 35 anys d’experiència en el món de la seguretat, més de 650 col·laboradors i quasi un milió d’instal·lacions per tot Europa fan de daitem el líder europeu de la seguretat sense fils per habitatges i empreses.

 

 

La nova gamma Daitem es diu e-Nova

 

 

Daitem després de molts anys líder en el sector de les alarmes sense fils els últims anys ha estat dissenyant i fabricant el que ara ja és una realitat la nova gamma daitem es diu E-NOVA. Uns dissenys millorats més elegants i actuals nous teclats i centrals , també noves sirenes i tot compatible amb els sistemes anteriors per tal de facilitar la renovació dels sistemes antics. Però al mateix temps mantenint un dels pilars bàsics de la marca que és la tecnologia TwinBand® que permet la codificació de la doble freqüència , evitant així els possibles sabotatges a les senyals de radio.

 

 

Centrals

 

 

La gamma de centrals Daitem tenen diferents models però a RodriSeguretat apostem per la gamma superior on la central i les seves comunicacions estant totalment separades la una de L’altre, d’aquesta manera augmentem una mica més la seguretat, ja que al no estar tot en el mateix lloc en cas d’alarma l’intrús no sap on ha d’anar atacar el sistema i així mentre la central dissuadeix amb la seva sirena integrada el transmissor exportat que estar en algun lloc amagat de la instal·lació està enviant totes les senyals d’alarma i vídeo a la central receptora d’alarmes per poder fer els avisos pertinents als cossos i forces de seguretat .

 

A més les noves centrals van equipades amb el modul de transmissió més complet podent així fer servi la comunicació més adient en cada cas ( GRPS , GSM, TCP IP , RTC )

 

 

Elements de Detecció

 

 

La nova gamma segueix confiant la seva detecció als detectors de sempre i ampliant la gamma amb els detectors més innovadors.


- Detector volumètric d'infraroig: per detectar qualsevol moviment dintre de la casa o el negoci .
- Contactes magnètica: per detectar l'obertura de portes i persianes.
- Detectors d’exteriors: la gamma d’exterior és un dels punts forts de la marca, ja que aposta per fusionar els millors sistemes via ràdio com són els emissors i receptors DAITEM amb la millor marca de detectors d’exterior OPTEX I tot supervisat verificat i certificat per Daitem fent així que tinguin la garantia de 5 anys daitem .
- Vídeo detectors: el nou marc normatiu a fet que la verificació d’alarmes sigui una nova necessitat i un dels sistemes sigui la verificació per imatge per això a daitem han fabricat un detector totalment sense fils a un disseny i una càmera que marca la diferència.

 

 

L'APP e-Daitem

 

 

Una de les grans millores és la incorporació de l’app e-daitem dissenyada pels smartphones d’avui en dia on podràs controlar el teu sistema de seguretat de manera còmoda i fàcil. Permet connectar / desconnectar el sistema, anul·lar sensors, veure l’historial del sistema, consultar imatges dels detectors amb càmera, accionar relés de maniobra ( obrir llums, portes, etc...) i tot des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 

 

Autonomía Total

 

 

A RodriSeguretat una de les coses que més ens agrada del sistema és que tot i la seva nova generació E-nova , han mantingut un dels valors més importants de la marca que és la possibilitat de tenir un sistema de seguretat totalment autònom sense necessitat d’estar connectat a la corrent electrica, ja que el sistema pot anar totalment a piles , unes piles de liti amb una autonomia de 3 a 5 anys i que permet que en molts llocs on seria impossible instal·lar una alarma convencional , ( camps solars , barraques , obres en construcció , esglésies aïllades , etc... )

 

 

Grans Instal.lacions

 

 

Tot i que pot semblar que els sistemes de seguretat sense fils només siguin per petites habitatges o petits negocis. Daitem a diferència de molts sistemes més comercials del mercat no te limits, ja que a part de la seva gran potencia radio també compte amb repetidors que permeten arribar a distàncies on els altres no arriben , poden fer instal·lacions en ( esglésies romàniques , antigues fàbriques tèxtils , masies rurals amb edificis separats,... on hi ha grans distàncies i parets gruixudes )


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet