ca

Termes i condicions d'ús

 

CONDICIONS GENERALS

Com a norma general, totes les compres que facis a RodriSeguretat estan subjectes a les condicions generals de compra exposades en aquest document.

 

Sistemes de pagament

Sistema de pagament automàtic: El nostre sistema de compra es sotmet a la legislació vigent a Espanya, per la qual cosa el domicili s'entén en Rodriseguretat, SL, c / Salvador Espriu, 6, 08600 Berga (Barcelona), Telèfon 93 822 02 20. Les compres i els preus inclouen d'IVA. Pot realitzar els seus pagaments amb a la passarel·la de pagament Paypal.

 

Seguretat i privacitat

Totes les seves dades seran tractades d'acord amb els termes de la Llei Orgànica 5/1992 del 29 d'octubre (Llei Orgànica de Regulació del Tractament Autoritzat de les Dades de Caràcter personal).

Les dades que ens proporciona tenen dos tractaments:

Dades personals i d'enviament: Són incorporades a un fitxer per poder tramitar les seves comandes i enviaments i informar-lo ofertes, novetats de RodriSeguretat. Si vol ser eliminat o modificar les seves dades al nostre fitxer envieu-nos un correu electrònic a eric@rodriSeguretat.com

Dades de la targeta de crèdit: Són tractats únicament i exclusivament en un servidor segur de Payopal i en cap moment RodriSeguretat té accés a les dades de la targeta de crèdit que viatgen per la xarxa encriptades i amb total seguretat.

 

 

PREUS I FORMA DE PAGAMENT SEGURA

Cap dels preus que figuren en RodriSeguretat té l'IVA inclòs. L'import d'aquest impost es calcula automàticament, segons la normativa vigent i s'afegeix també de manera automàtica en fer la comanda.

-Els Pagaments realitzats a través de RodriSeguretat són pagaments d'alta seguretat a través de la plataforma de pagament segur PAYPAL. Les dades de les targetes, en cap moment poden ser visualitzats per la nostra empresa.

 

 

ENVIAMENTS

RodriSeguretat realitza tots els enviaments a Espanya a través d'empreses de logística de primer nivell. L'enviament del material es realitzarà en el període que indiqui cada producte i un cop confirmat el pagament i sempre que el material estigui disponible en stock. Per al material no disponible en estoc, es notificarà al client la demora estimada.

Notes importants:

- El transport deixa la mercaderia a peu de carrer, en planta baixa.

- És imprescindible revisar la comanda en rebre'l. El client disposa de 24 hores des de la recepció per comunicar qualsevol incidència causada pel transport.

 

 

DISPONIBILITAT I TERMINIS DE LLIURAMENT

Disposem d'un gran estoc de material al nostre magatzem, però en moltes ocasions hi ha ruptures d'estoc pel que no és possible disposar de tot el material aquí ofertat per al seu ràpid lliurament.

El termini de lliurament oscil·la entre 5 i 6 dies hàbils, segons el model escollit. No es lliuraran comandes els festius ni caps de setmana .. En cas de necessitar un transport urgent, no dubti en contactar amb nosaltres. Si el producte demanat no pot estar disponible dins d'aquest termini, se li comunicarà immediatament. Si vostè decideix no esperar se li reemborsarà el 100% de l'import de la compra.

En cap cas podrà imputar-se a RodriSeguretat el retard d'algun producte, quan aquest retard es degui a tercers.

 

 

SEGUIMENT DE COMANDES

Podeu comprovar l'estat de les seves comandes en qualsevol lloc i en qualsevol moment, sempre que tingui una connexió a Internet. Simplement iniciï una sessió prement el botó "El meu compte" i introdueixi la seva adreça de correu electrònic i contrasenya. En accedir al seu compte i sota l'opció "Les meves Comandes" apareixerà un llistat amb les últimes comandes realitzades i l'estat en què es troben: "Pendent", "En Procés" o "Lliurat al transportista", premi sobre un d'ells per ampliar la informació.

 

DEVOLUCIONS

RodriSeguretat garanteix totalment la qualitat i correcta impressió dels seus productes comercialitzats a través de RodriSeguretat

L'usuari estarà obligat a comprovar el contingut de l'enviament en el moment de la recepció, especialment si hi ha possibles danys de transport, ia informar immediatament de les reclamacions que es produeixin, perquè puguem atendre la seva demanda.

En el cas en què el producte hagi estat obert i el client detectés un defecte de fabricació o un error de preparació en l'enviament (i només en aquests casos) RodriSeguretat podrà autoritzar mitjançant correu electrònic la devolució a ports deguts, havent d'adjuntar en l'enviament una còpia d'aquest document d'autorització.

Un cop rebut el material al nostre magatzem i revisat pel nostre personal, es realitzarà l'abonament, si escau.

 

Devolucions per causes imputables al client

És condició indispensable tornar la mercaderia en el seu embalatge original i, només s'abonaran les devolucions de producte que estiguin en perfecte estat.

Tota devolució de mercaderia per causa del client portarà un càrrec del 5% del valor de factura (per comissions, revisió de mercaderia, etc.), el que implica que com a màxim s'abonarà el 95% del valor de la mercaderia.

La gestió i cost de transport que es deriva de la retirada de la mercaderia fins a la posada en fàbrica serà a càrrec del client. Si el client gestiona pels seus propis mitjans la devolució; es carregarà (com a mínim) el 5% del valor de la factura anteriorment indicat. Si per contra, el client desitja que sigui Rodri Seguretat qui gestioni la retirada de mercaderia, ha de comunicar oportunament per escrit i el càrrec per devolució de mercaderia serà del 10% del valor de factura.

 

Devolucions per causes imputables a RodriSeguretat

RodriSeguretat es farà càrrec de la retirada i reposició o abonament de la mercaderia.

Per gestionar qualsevol reclamació és imprescindible l'enviament d'una fotografia que mostri el dany o objecte de la reclamació.

Les reclamacions per cops de transport hauran de notificar en un termini màxim de 24 hores. Tota reclamació per cop de transport realitzada per escrit a l'agència i / o Rodri Seguretat dins de les 24 hores des de la recepció, suposarà la substitució o abonament del 100% de l'import. RodriSeguretat no es farà càrrec de les reclamacions realitzades fora d'aquest termini.

Qualsevol altre tipus de reclamació s'atendrà d'acord amb la Llei de Garanties en vigor.

Tota la informació mostrada en el catàleg Rodri Seguretat és il·lustrativa i no té caràcter contractual. RodriSeguretat es reserva el dret de realitzar les modificacions necessàries per millorar els seus producte

 

 

CONTACTE
En qualsevol moment que vostè ho desitgi pot posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació o resoldre els seus dubtes a través del formulari de contacte.

 

 

Rodri Seguretat S.L.
B-64435365
c / Salvador Espriu, 6, 08600 Berga (Barcelona)
T. 93 822 20 feb
eric@rodriseguretat.cat


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet