ca

 

 

La seguretat dels empreses passa actualment també per la correcta gestió de la Llei de Protecció de Dades personals. El tractament d'aquestes dades no pot ser un factor de risc per al futur d'una empresa. Si hi ha prevenció contra robatoris o incendis, com no fer-la amb dades que tenen la cobertura de drets fonamentals dels personis com l'honor, la intimitat, la pròpia imatge i la privadesa.

Rodri Seguretat, en col·laboració amb AISLOPD Assessoria i Serveis en Protecció de Dades, i amb l'afany per millorar i donar el màxim de resposta als necessitats dels nostres clients, s'involucra en aquest àmbit per oferir un servei d'implantació de LOPD que dóna cobertura legal i seguretat al tractament de dades personals habitual en tot tipus d'empreses.

A més d'aquest servei LOPD integral, normativa obligatòria d'altra banda, Rodri Seguretat assegura d'aquesta manera un òptim assessorament i cobertura legal als instal·lacions de videovigilancia ja sigui en comerços, grans instal·lacions o residencial.

Serveis en Protecció de Dades:

  • Implantació LOPD per a empresa i autònoms
  • Implantació LOPD per a Comunitats de Propietaris
  • Adequació LOPD-Videovigilancia
  • Adequació LSSI-Comerç Electrònic
  • Auditoria de Protecció de Dades i Seguretat de la informació

SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet