ca

 

Una vegada més el nostre afany per millorar en la seguretat ens ha fet avançar fins a aquest nou servei: la geolocalització de tot tipus d'objectes robats. Hem buscat un dels millors proveïdors i després de més d’un any provant els seus localitzadors hem decidit fer el pas endavant i oferir el servei de la forma més senzilla i còmode pel client.

 

Aquest tipus de sistema de localització, dotat amb 5 sistemes de rastreig diferents, fa que en cas de robatori el client i el cossos de seguretat puguin saber en tot moment i de manera precisa on està i quin recorregut ha fet l'objecte substret a través d'una App.

 

És vàlid per una amplia gamma de productes i situacions diferents: bicicletes elèctriques, motos, cotxes, maquinaria, ruscs d’abelles, vailets, gent gran, etc.

 

 

RUSCS D'ABELLES

 

 

Cada cop són més freqüents els robatoris en l’entorn de l’apicultura, en què robar un rusc d’abelles és relativament fàcil ja que es troben en espais apartats i poc concorreguts. Aquets robatoris no nomès porten un perjudici per l’apicultor sinó també per les propies abelles.

 

Per això, incorporem el servei de geolocalització mitjançant localitzadors gps que van incrustats en els quadres de fusta, que en cas de robatori permet saber el recorregut que ha estat fent i on es troba, cosa que facilita molt la feina als cossos de seguretat per la seva recuperació. Aquets localitzadors tenen una autonomia aproximada de 3 mesos, avisant de la baixa bateria i es carreguen fàcilment amb una bateria externa universal.

 

CATÀLEG: GELOCALITZACIÓ RUSCS

 

 

E-BIKE

 

 

Els geolocalitzadors per a bicicletes estan entrat amb força al mercat, degut a que són productes d'un cost elevat. Aquets geolocalitzadors es carreguen amb la pròpia bateria de la bicicleta i s’activa i desactiva mitjançant una App per tal que pugui avisar del moviment no desitjat de la bicicleta. Aquest avís s'emet quan la bicicleta entra en moviment, començant així la seva localització.

 

La diferència amb altres sistemes que hi ha al mercat és que incorpora fins a 4 tecnologies diferents de localització, permentent que encara que estigui dins d’una furgoneta o traster es pugui saber on està amagada.

 

També és molt útil en el cas de les bicicletes de lloguer o de demostració que es deixen habitualment en mans de desconeguts. Actualment, estan preparats per a e-bike amb motors Bosch tot i que són adaptables a altres motors, previa consulta al fabricant.

 

CATÀLEG: GELOCALITZACIÓ BICICLETES

 


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet