ca

 

Els sistemes de seguretat de qualitat i amb un nivell de seguretat alt no son econòmics i per això des de Rodri Seguretat en som conscients i hem estat treballat per tal de poder buscar les millors opcions de finançament tant per particulars com empreses mitjançant col·laboracions amb empreses dedicades al finançament i el renting, per poder facilitar-vos i fer més còmoda la instal·lació d’un sistema de seguretat de qualitat i que el preu no us condicioni a baixar el nivell de seguretat del vostre habitatge o negoci.

 

 

 

 

FINANÇAMENT PARTICULARS

Per poder finançar a particulars disposem de la col·laboració amb l’empresa de finançament NEMURU la qual ens permet finançar els nostres sistemes de seguretat fins a 36 mesos. De manera ràpida i fàcil ja que tot el tràmit es realitza mitjançant el mòbil i la banca online.

Per poder donar mes facilitat als nostres clients les operacions a 12 mesos son sense interessos.

 

 

 

 

FINANÇAMENT EMPRESES

Per a les empreses disposem de la col·laboració de l’empresa de Rentings GRENKE la qual facilita rentings per als nostres sistema de seguretat fins a 48 mesos. De manera que el material es propietat de GRENKE fins al final del finançament i amb una ultima quota el material queda ja en propietat. Facilitant que no sigui necessari avançar tots els diners de cop i poder disposar-los per altres operacions del dia a dia.


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet