ca

 

 

RODRI SEGURETAT, viure segur

 

Rodri Seguretat SL som una empresa familiar que surgeix fruit de mes de 30 anys dedicats a les instal·lacions elèctriques “Electricitat Rodri scp” i que al 1999 dona el salt definitu al sector de la seguretat privada per dedicar-se en cos i anima a la seguretat dels nostres clients.

 

Homologada per la Direcció General de Seguretat Ciutadana, DGSC, amb el núm. 5/1999 i homolgada amb el núm. RECI 000308726 en incendis.

 

Estem ubicats a Berga i Manresa , on a dia d’avui ja som una empresa consolidada a les dues comarques donant servei i solucions a clients de tota la geografia catalana.

 

L’estructura d’empresa familiar fa que poguem donar un servei proper , personalitzat i discret tal com creiem que requereix un tema tat serios com la seguretat.

 

Per nosaltres la seguretat no es nomes la venda e instal·lació d’una Alarma, si no que ens prenem molt seriosament la seguretat i li volem donar una visió mes global. Per aquest motiu la nostre feina es valorar les inquietuts i necesitats dels nostres clients i oferir-los un diseny de seguretat ajustat a les seves necesitats aixi com tot l’assessorament posible tant tecnic com normatiu.

 

La nostra visió global de la seguretat fa que a part dels serveis que nosaltres poguem donar com a empresa instal·ladora d’Alarmes ,Controls d’accesso, sistemes de videovigilancia , caixes de seguretat , sistemes contra incendis i extintors. Aprofitem els nostres contactes dinstre del mon de la seguretat per tal d’establir col·laboracions amb altres empreses del sector especialitzades en altres serveis de seguretat per poder donar solucions integrals als nostres clients.

 

 

Confíen en nosaltres ...


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet