ca

 

 

CAIXES DE LUXE

 

 

Normalment les caixes de seguretat no són un element decoratiu ni molt menys, la seva estètica no és el més important, però perquè no pot ser un element de disseny o un element elegant i decoratiu al mateix temps que segura i resistent? Per això incorporem les caixes de seguretat Bordogna com a distribuïdors oficials, són caixes amb disseny Italià, molt segures i elegants per als gustos més exigents i per convertir la caixa de seguretat en molt més. Amb la possibilitat de complementar-la amb accessoris com calaixos, per joies, rellotges, accessoris especials per rellotges automàtics, etc... Fent de la caixa de seguretat un lloc de referència per als objectes de valor més preuats i deixant-los organitzats i endreçats al mateix temps. Les caixes a més del seu disseny disposen de les homologacions necessàries Grau I i Grau III.

 

CATÀLEG : BORDOGNA CASSEFORTI 2017

 

 

CAIXES DOMÈSTIQUES

 

 

Tothom té alguna cosa per guardar, les caixes de seguretat sempre s’han associat a guardar diners i joies però tenir una caixa de seguretat a casa és molt més que això, és un punt de referència on guardar documents importants ( escriptures, passaports, llibres de família ...) així com qualsevol producte que pugui ser important ( tablets, smarphone, càmeres fotogràfiques ...).

 

Per aquest sector no cal pas tenir una gran caixa d'un nivell molt alt, ni tan sols tenir-la molt amagada i en un lloc de difícil accés al final no s’utilitzen per a la seva incomoditat. És preferible tenir-la en un lloc còmode i de faci'l accés i complementar-la amb una bona alarma, això donarà menys temps als lladres per intentar obrir-la.

 

Per aquest tipus de caixes es solen escollir model en funció de les mides del lloc on es desitja col·locar-la.

 

CATÀLEGS : SERIE 600 / SERIE ESTANDAR

 

 

CAIXES PROFESSIONALS

 

 

Les caixes professionals són ja de dimensions més grans i més reforçades són molt recomanables per empreses que poden tenir documentació important , usb’s , diners en efectiu , contractes etc... Aquestes caixes poden ser encastades , de sobre posar , ignifugues i amb tot tipus d’obertura ( codi , codi+clau , nomis claus , ..) totes les opcions per donar el millor producte a cada client.

 

CATÀLEGS : SERIE 800 / SERIE 1000

 

 

CAIXES D'ALTA SEGURETAT HOMOLOGADES GRAU  III Y IV

 

 

La normativa obliga a molts establiments com la banca , joieries , benzineres , administracions de loteria ... ha tenir caixes de seguretat d'un nivell més alt i amb homologacions de grau IV aquest tipus de caixes estant certificades i homologades deprès de passar uns rigorosos test.

 

Aquest tipus de caixes també poden ser preparades per a la custòdia d’armes de foc.

 

CATÀLEGS : SERIE IIISERIE IV / SERIE RA

 

 

ARMARIS DE SEGURETAT I CAIXES DE RECAPTACIÓ

 

 

Molts comerços per la seva activitat tenen un tipus de producte que per la seva facilitat de venda en el mercat negre i per la facilitat de traslladar-lo tenen un risc alt de robatori i en poc temps el lladre es pot endur un gran valor en producte ( botigues de telefonia , estancs ... ) per aquests llocs un armari on guardar tot el producte fa que davant d'un robatori i si el local te un sistema d’alarma el lladra hagin de marxar amb les mans buides, ja que no tindrà temps suficient per obrir-lo.

 

Tots els comerços tenen diner en efectiu, una caixa de seguretat on puguin deixar la recaptació mitjançant bustia antepassada i un dispositiu retardat d’obertura poden fer menys atractiu pels lladres l’intent de robatori.

 

CATÀLEGS : SERIE AB ACSERIE CASHBOX / SERIE DEP

 

 

CAIXES D'ULTIMA GENERACIÓ (OCLUC)

 

 

A RodriSeguretat sempre ens agrada estar al dia en les ultimes tecnologies i de la mà del nostre proveïdor de caixes. Arcas olle incorporem les caixes amb sistema OCLUC que permeten l a seva gestió mitjançant app per smartphones, podent obrir la caixa mitjançant bluetooth i també assignant usuaris, temps d'obertura, i registre d'obertures de la caixa.

 


SERVEI TÈCNIC

Contacti'ns als telefons habituals : 938 220 220 o 938 774 971

TREBALLEM PER LA SEVA SEGURETAT

La seva seguretat la nostre preocupació

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Dissenyem sistemes de seguretat a mida

PAGAMENT SEGUR

La tranquilitat d'una compra segura a internet