CONTRA INCÈNDI – Equip Analògic FireClass.

La nova centraleta analògica FireClass de Casmar, amb les avantatges d’una gran instal·lació en una de petita i mitjana instal·lació, permet programar independentment tots els detectors, etiquetar-los per nom i zona, gestió de l’equip a distància. Ideal per protecció contra incendi per espais més reduïts (botigues, petits magatzems, etc.)

 

Novetats Daitem – Alarmes

Els companys de Daitem, ens van explicar que en pròxims dies arribaran forces novetat. No ens van poder concretar massa però ens van assegurar que arriben elements nous, per tal de facilitar l’ús i la comoditat de l’alarma. També ens va informar que hi haurà novetats en el camp de la detecció d’exterior. Pròximament us concretarem quines són aquestes novetats.

 

Càmeres Motoritzades – Vídeo vigilància

A l’estand de ByDemes, el nostre comercial ens va presentar forces novetats. La primera la nova gamma de càmeres motoritzades. La més interessant (càmera del mig), una càmera amb pràcticament 180º de dreta a esquerra, un zoom increïble i control directe amb el ratolí del vídeo. Totes aquestes prestacions a un preu molt assequible.

 

360º – Vídeo vigilància

Una altre de les novetats més espectaculars, la càmera de sostre capaç de gravar a 360º. Converteix una sola càmera en 8. Permet editar i ajustar cada un dels 8 espais que pot gravar, així com veure-ho en dues soles imatges panoràmiques. Ideal per controlar grans espais, amplis i nets.

 

Vídeo vigilància 4K – Vídeo vigilància

L’HD també era present a l’estand de ByDemes. Presentaven una nova gamma de càmeres amb capacitat per gravar en 4k, aconseguint una resolució increïble i permetent una ampliació de zoom realment potent.

 

Vídeo Porters – Vídeo vigilància

L’última novetat presentada, són els nous porters amb càmera. Aquests porters permeten visualitzar-los amb l’App per mòbil, així com obrir a distància i fins i tot enregistrar missatges en cas que no ens trobin a casa.