Seguretat Informàtica

Smart Keeper

Avui dia, la seguretat informàtica és una de les grans preocupacions de totes les empreses. Moltes d’elles ja prenen diverses mesures per protegir-se dels atacs que poden venir des de l’exterior. A través dels seus serveis informàtics i destinant molts recursos econòmics a copies de seguretat, firewalls i altres mesures, totes molt importants i molt recomanables.

Smartkeeper Essential

És la versió bàsica per a particulars i clients que volen fer petits bloquejos. Aquest sistema no és únic per a cada client; en lloc d’això, les seves claus de desbloqueig estan codificades amb diferents colors, i la clau de cada color desbloqueja tots els elements d’aquest color.

Smartkeeper PRO

És d’ús professional; els seus elements i claus de desbloqueig es fabriquen a mida per a cada client i són totalment únics, de manera que només el client pot desbloquejar els equips.

Però, què passa quan el problema ve de la part interna de l’empresa?

Hi ha riscos que poden entrar a través d’un ús inadequat de les nostres xarxes, així com dels nostres equips. Ports USB i ports de switches oberts i sense cap control poden ser una porta d’entrada a grans problemes o un punt per extreure informació i dades indesitjades.

És per això que a Rodri Seguretat volem posar el nostre granet de sorra en aquesta gran lluita per la seguretat informàtica.

Us volem presentar Smart Keeper, l’únic proveïdor al mercat que ofereix una línia completa de solucions de seguretat física per aquells que intenten construir una defensa efectiva contra els ciberatacs. Smart Keeper és un mecanisme de protecció important que s’ha implementat en milers de llocs considerats crítics per a la infraestructura, com ara instal·lacions d’atenció mèdica, generadores d’energia, refineries de petroli, instal·lacions d’aigua pública, institucions militars i aquelles involucrades en el sector bancari i comercial.

Tots els ports comuns com USB A, USB B, USB C, RJ45, SD, CF i més ports com DVI, Serial i fins i tot altres ports d’entrada i sortida, poden ser bloquejats i controlats pels productes de seguretat de Smart Keeper.

Aquests bloquejos només es poden obrir amb la CLAU UNIVERSAL Smart Keeper. I els bloquejos i la CLAU UNIVERSAL tenen un patró de clau individual diferent per a cada client, igual que el patró de la clau i pany de casa és diferent a la del seu veí.

Com que la solució de seguretat Smart Keeper es desenvolupa només amb base en tecnologia física i mecànica, no hi ha necessitat d’electricitat, instal·lació complicada, o actualització de programari, per la qual cosa és un sistema de seguretat independent i de fàcil ús.

Beneficis de Smart Keeper

Simple i efectiu

Gran mecanisme de prevenció

Provoca una gran demora de temps a l’intrús i evita errors no desitjats als ports oberts.

Forta advertència visual

El producte de seguretat física de color vermell de Smart Keeper en si mateix funciona com un fort senyal d’advertiment visual.

Fàcil d’utilitzar

No requereix electricitat ni instal·lació de programari.
Sistema independent, mínim esforç per mantenir pegats i actualitzacions.

Conflicte zero

Zero conflicte amb programari existent o amb altres solucions de seguretat.
Controls selectius possibles per a ports en ús i no en ús, i/o informació privilegiada i visitants.

Regulació d’IT lliure

El producte de seguretat de TI de primera capa, físic i pur, és compatible amb les normatives de seguretat de TI com ara GDPR, VIQ7 o ISO27001 amb problemes de compliment.

Solució provada

Des del 2011, més de 500 clients a tot el món ja utilitzen smartkeeper.

Ports USB i de Xarxa, i Altres

Smartkeeper ofereix una àmplia varietat de productes per protegir els ports principals com USB, RJ45, fibra òptica, port SD, HDMI, E-SATA, entre d’altres. Tots ells disposen d’un sistema de desbloqueig que només pot realitzar-se amb una clau única assignada a cada client.

Cables de Bloqueig

Smartkeeper també ofereix altres solucions, com accessoris per bloquejar els cables de xarxa i evitar que es puguin extreure. Això garanteix que no es pugui desconnectar un equip considerat crític. A més, disposen de ports RJ45 que només funcionen amb el seu cable especial, impedint a qualsevol persona no autoritzada connectar-ne cap altre. També tenen ports USB on només un pen drive especial permet la lectura.

NOU PROVEÏDOR

Per tant, a Rodri Seguretat incorporem un nou proveïdor per poder oferir als nostres clients aquest innovador sistema de seguretat física IT.

fonspc