Empresa

logo-petit

RODRI SEGURETAT

viure segur

Rodri Seguretat SL és una empresa familiar que sorgeix fruit de més de 30 anys de dedicació a les instal·lacions elèctriques (d’inici Electricitat Rodri SCP) i que, al 1999, fa el salt definitu al sector de la seguretat privada per dedicar-se en cos i ànima a la seguretat dels nostres clients.

Homologada per la Direcció General de Seguretat Ciutadana, DGSC

Núm. 5/1999 i homolgada amb el núm. RECI 000308726 en incendis.

Estem ubicats a Berga i a Manresa, on a dia d’avui ja som una empresa consolidada a les dues comarques donant servei i solucions a clients de tota la geografia catalana.

L’estructura d’empresa familiar fa que puguem donar un servei proper, personalitzat i discret tal i com creiem que requereix un tema tant seriós com és el de la seguretat.

logo-inv

Per a nosaltres la seguretat no és només la venda i instal·lació d’una alarma, ens prenem molt seriosament la seguretat i li volem donar una visió més global. Per aquest motiu, la nostra feina implica valorar les inquietuds i necessitats dels nostres clients i oferir-los un disseny de seguretat ajustat a les seves necessitats, així com tot l’assessorament possible tant tècnic com normatiu.

La nostra visió global de la seguretat fa que, com a empresa, puguem donar seveis  d’instal·lació d’alarmes, control d’accessos, sistemes de videovigilància, caixes de seguretat, sistemes contra incendis i extintors. A part, aprofitem els nostres contactes dins del món de la seguretat per tal d’establir col·laboracions amb altres empreses del sector especialitzades en altres serveis, això ens permet poder oferir solucions integrals als nostres clients.

Confíen en nosaltres