Alarmes DAITEM

A RodriSeguretat ens agrada tenir les millors marques en alarmes i sistemes de seguretat perquè sempre hem considerat que la seguretat no és un joc. No tot es pot basar en el preu, creiem fermament que el millor pel futur és una aposta de qualitat, per això hem escollit Daitem, el fabricant líder a Europa en alarmes sense fils per ser un dels seus instal·ladors oficials i proporcionar als nostres clients els millors sistemes de seguretat amb la mínima instal·lació.

Què és Daitem?

Daitem és inventor i fabricant de sistemes d’alarma totalment sense fils, dissenya i fabrica els seus productes a França molt a prop de Grenoble. Més de 35 anys d’experiència en el món de la seguretat, més de 650 col·laboradors i quasi un milió d’instal·lacions per tot Europa fan de Daitem el líder europeu de la seguretat sense fils per habitatges i empreses.

La nova gamma Daitem es diu e-Nova

Daitem, després de molts anys líder en el sector de les alarmes sense fils, els últims anys ha estat dissenyant i fabricant el que ara ja és una realitat: la nova gamma Daitem E-NOVA. Uns dissenys millorats, més elegants i actuals, nous teclats i centrals, també noves sirenes i tot compatible amb els sistemes anteriors per tal de facilitar la renovació dels sistemes antics. Però al mateix temps mantenint un dels pilars bàsics de la marca que és la tecnologia TwinBand® que permet la codificació de la doble freqüència, evitant així els possibles sabotatges a les senyals de radio.

CENTRALS

La gamma de centrals Daitem té diferents models però a RodriSeguretat apostem per la gamma superior on la central i les seves comunicacions estan totalment separades l’una de l’altra. D’aquesta manera augmentem una mica més la seguretat ja que al no estar tot al mateix lloc, en cas d’alarma, l’intrús no sap on ha d’anar a atacar el sistema. Mentre la central dissuadeix amb la sirena integrada el transmissor exportat que està en algun lloc amagat de la instal·lació, està enviant totes les senyals d’alarma i vídeo a la central receptora d’alarmes per poder fer els avisos pertinents als cossos i forces de seguretat.

A més les noves centrals van equipades amb el mòdul de transmissió més complet podent així fer servi la comunicació més adient en cada cas ( GRPS , GSM, TCP IP , RTC )

ELEMENTS DE DETECCIÓ

La nova gamma segueix confiant la seva detecció als detectors de sempre i ampliant la gamma amb els detectors més innovadors.

  • Detector volumètric d’infraroig: per detectar qualsevol moviment dintre de la casa o el negoci.
  • Contactes magnètica: per detectar l’obertura de portes i persianes.
  • Detectors d’exteriors: la gamma d’exterior és un dels punts forts de la marca, ja que aposta per fusionar els millors sistemes via ràdio com són els emissors i receptors DAITEM amb la millor marca de detectors d’exterior OPTEX I tot supervisat verificat i certificat per Daitem fent així que tinguin la garantia de 5 anys Daitem.
  • Vídeo detectors: el nou marc normatiu a fet que la verificació d’alarmes sigui una nova necessitat i un dels sistemes sigui la verificació per imatge per això a Daitem han fabricat un detector totalment sense fils a un disseny i una càmera que marca la diferència.

AUTONOMIA TOTAL

A RodriSeguretat una de les coses que més ens agrada del sistema és que, tot i la seva nova generació E-nova, s’ha mantingut un dels valors més importants de la marca: la possibilitat de tenir un sistema de seguretat totalment autònom sense necessitat d’estar connectat a la corrent elèctrica. El sistema pot funcionar totalment amb piles, unes piles de liti amb una autonomia de 3 a 5 anys i que permet la instal·lació a molts llocs on seria impossible instal·lar una alarma convencional, (camps solars, barraques, obres en construcció, esglésies aïllades, etc.)

GRANS INSTAL·LACIONS

Els sistemes de seguretat sense fils no només es poden instal·lar en petits habitatges o petits negocis sinó també en grans instal·lacions. Daitem, a diferència d’altres sistemes més comercials que trobem al mercat, no te límits. A part de la seva gran potència de ràdio també compta amb repetidors que permeten arribar a distàncies on els altres no arriben.  Es poden fer instal·lacions en esglésies romàniques, antigues fàbriques tèxtils, masies rurals amb edificis separats, etc. on hi ha grans distàncies i parets gruixudes.

Nova App Daitem Secure

Una de les grans millores és la incorporació d’una nova App Daitem Secure dissenyada pels smartphones actuals. Amb aquesta app podràs controlar el teu sistema de seguretat de manera còmoda i fàcil. Permet connectar / desconnectar el sistema, anul·lar sensors, veure l’historial del sistema, consultar imatges dels detectors amb càmera, accionar relés de maniobra (obrir llums, portes, etc.) i tot des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.