iLOQ

iLOQ S5

Panys electrònics autoalimentats d’obertura amb clau i mòbil

Amb iLOQ 5 Series, podeu gestionar dues famílies de producte amb la mateixa plataforma. Podeu utilitzar els cilindres electrònics amb clau iLOQ S5, els cilindres electrònics dobertura amb mòbil iLOQ S50 o les dues alhora. El producte és totalment escalable fins a ajustar-se a la mida de les vostres necessitats. Tant les ara com les del futur. Els drets d’accés es gestionen fàcilment amb només un programari fent que iLOQ sigui el sistema més versàtil del mercat.

icones-iLOG

Primer van ser els cilindres electrònics autoalimentats amb la clau. Després els cilindres electrònics NFC dobertura amb mòbil. I ara la solució que uneix de manera intel·ligent les dues tecnologies.

Gestió segura i ràpida de drets d’accés

Els drets d’accés es gestionen mitjançant la plataforma SaaS basada en el núvol d’iLOQ. L’administrador pot veure i modificar fàcilment els drets d’accés, els usuaris, els cilindres electrònics, etc. tot això amb els nivells de seguretat més avançats.

Amb els panys electrònics la gestió és més simple

Amb iLOQ S5, els panys electrònics parlen entre si! iLOQ S5 funciona mitjançant comunicació dispositiu a dispositiu (D2D). Aquesta funcionalitat avançada permet actualitzar remotament gran quantitat d’informació que posteriorment serà compartida entre els panys electrònics mitjançant la clau digital. La informació s’actualitza cada cop que s’obre una porta. Alguns exemples d’informació que es comparteix mitjançant la clau digital: llista de claus bloquejades, franges horàries, registre d’esdeveniments, etc.

Pany electrònic autoalimentat

iLOQ S5 no requereix bateries. L’energia necessària per alimentar el pany electrònic s’obté mitjançant el moviment d’inserció de la clau. D’aquesta manera, el cilindre electrònic té l’energia necessària per llegir els drets d’accés guardats al xip de la clau digital. Si teniu drets d’accés, el pany electrònic allibera l’assegurança i es pot obrir mitjançant la rotació de la clau. Quan es treu la clau del cilindre electrònic, es torna a bloquejar lassegurança.
Tant els panys electrònics com les claus digitals són programables. Es poden reutilitzar i reprogramar si cal. D’aquesta manera, el sistema pot créixer a mesura que sigui necessari.

iLOQ S50

Panys electrònics autoalimentats NFC, sense bateries ni alimentació externa.

iLOQ S50 és un producte únic. Utilitza la tecnologia NFC al màxim acumulant energia per als cilindres dobertura mitjançant un smartphone. iLOQ S50 funciona mitjançant una aplicació per a mòbil que uneix diverses plataformes de manera còmoda en una sola plataforma molt intuïtiva.

Empreses i serveis públics

LOQ S50, una solució segura i totalment digital de panys per a la indústria dels serveis públics: estalvia en recursos i simplifica la gestió. Dirigit a empreses de producció i distribució d’energia, serveis de xarxes de telecomunicacions, centres de dades, plantes de tractament d’aigües, serveis de gestió d’instal·lacions i serveis de transport.

Estalvis en els processos de manteniment

El sistema de tancament digital iLOQ S50 es va dissenyar específicament per a la indústria dels serveis públics o utilities. iLOQ S50 permet reduir costos associats a les pèrdues de claus, canvis de panys, reemplaçament de bateries i d’accessos bloquejats. Així mateix, optimitza els processos de manteniment eliminant els costos de desplaçament per a la gestió de les claus.

Aplicacions