Acord de col·laboració amb AISLOPD

Acord de col·laboració amb AISLOPD

Rodri Seguretat amb l’afany per millorar i donar el màxim de resposta a les necessitats dels nostres clients, hem arribat a un acord de col·laboració amb AISLOPD Assessoria i Serveis en protecció de dades, per poder oferir els seus serveis.

Malgrat molta gent associa la seguretat només amb robatoris o Incendis, nosaltres creiem que la seguretat és tot allò que protegeix als nostres clients i tenir una bona protecció de dades és important. Per tal de protegir la nostra empresa així com als clients als quals donem servei assegurant que les dades que utilitzem es fa un bon ús tal com marca la llei.

Al mateix temps donarem un millor assessorament i cobertura legal a les nostres instal·lacions de videovigilància. Ja que serà AISLOPD qui dura a terme els nostres registres de la LOPD de les instal·lacions de sistemes de videovigilància instal·lats per Rodri Seguretat.