Rodri Seguretat a la fira Sicur 2022 a Madrid

Rodri Seguretat a la fira Sicur 2022 a Madrid

Fa justament dos anys, durant l’última fira Sicur vàrem entrar en la pandèmia però tot i així vam poder visitar-la amb relativa normalitat. Ara, dos anys més tard i amb la nova edició del 2022 ens hem tornat a desplaçar a Madrid, del 23 al 25 de febrer al recinto Ferial de IFEMA. Ho hem fet per a poder seguir buscant les novetats dels nostre proveïdors i fer contactes per millorar la nostre oferta de productes i solucions en el món de la seguretat.  En aquesta edició hem pogut visitar el gran fabricant de càmeres DAHUA Technology i hem pogut trobar un nou producte  smartkeeper.  Es tracta d’un producte molt interessant pel que fa a  la seguretat física dels equips informàtics que molt aviat us presentarem . Nosaltres seguirem treballant i buscant les millors solucions pels nostre clients.