Acord de patrocini amb Handbol Berga

Acord de patrocini amb Handbol Berga

El valor d’una empresa resideix en els seus valors i no hi ha millors valors per identificar-nos a Rodri Seguretat que els propis de l’esport en equip (esforç, compromís, persistència, treball en equip…). Per aquest motiu, hem considerat que una excel·lent manera de reflectir aquests valors és donar suport a l’equip d’handbol de la nostra ciutat mitjançant un acord de patrocini que durarà tota la temporada 2023/2024. Durant aquest període, la nostra imatge es destacarà als costats de les porteries per animar en els atacs i lluitar en les defenses.

Així, ens sumem a l’esforç del projecte de l’Handbol Berga, el qual ha posat tota la seva determinació per fer créixer el club en totes les categories, amb un compromís també fort amb l’handbol femení.

Ens sentim orgullosos de formar part d’aquest projecte i de contribuir al creixement de l’esport a la nostra ciutat.