Visitem la fira de seguretat – SICUR 2024

Visitem la fira de seguretat – SICUR 2024

RodriSeguretat, com és habitual, aprofitem cada 2 anys per tornar a la fira de seguretat de Madrid, SICUR, per reforçar els nostres llaços comercials amb els nostres proveïdors i buscar novetats i productes que puguin ser interessants per als nostres clients. A més, busquem veure latendència de seguretat cap a quins nous camins ens portarà en els anys futurs.

Entre d’altres, hem estat visitant les novetats de DAHUA, fabricant mundial de referència en videovigilància, on hem vist noves càmeres amb AI i recerques intel·ligents de persones i vehicles. També hem pogut veure les novetats d’Arcas Olle, el nostre proveïdor en caixes de seguretat, on ens han ensenyat els nous models de caixes Ilux, amb varietat de colors i acabats de luxe, per poder fer una autèntica caixa personalitzada.

Entre molts altres productes, que properament us anirem presentant.