Altres Serveis

GENERADORS DE BOIRA

En qualsevol robatori sempre hi ha el factor temps i, per més sofisticat que sigui un sistema, sempre hi ha un temps entre l’alarma generada i la reacció dels cossos de seguretat o el client. Això permet que el lladre pugui  aprofitar aquest temps i, si és ràpid, aconseguir el seu objectiu total o parcialment.

Una bona solució per aquest problema són els Generadors de Boira. Aquests en el moment de l’alarma (sempre amb una doble detecció per eliminar falses alarmes)  poden omplir un local de boira espessa i fer que el lladre, des del primer moment, ja no pugui actuar. D’aquesta manera es pot aprofitar aquest temps  mort de reacció.

Es ideal per a joieries, botigues de telefonia mòbil, estancs, perfumeries o botigues de tot tipus on el producte que es vol robar és de gran valor i fàcil trasllat per als lladres.

A Rodri Seguretat sempre treballem amb les millors marques del mercat i per això us oferim l’amplia gamma de generadors de boira PROTECT.

SERVEIS EXTERNS

a Rodri Seguretat

Rodri Seguretat compta amb una àmplia experiència en el sector de la seguretat ja que porta més de 20 anys en el sector i això ens ha permès poder tenir una amplia xarxa de contactes i col·laboradors en el món de la seguretat que fa que puguem tenir una visió més global, i no nomes limitar-nos ala simple instal·lació de sistemes d’alarma tradicionals.

D’aquesta podem cobrir les necessitats dels nostre clients amb serveis externalitzats amb els nostres col·laboradors i poder posar-los en contacte amb ells per que els ofereixin el millor servei  i assessorament possible.

Dia a dia intentem fer créixer més aquesta xarxa diversificant productes i serveis.

SMART LOCKERS

Cada cop són més freqüents les compres online i això genera un dilema a l’hora de  plantejar-se on deixaran el paquet i si et trobaran a casa quan vingui el repartidor.

Per això han sorgit els Smart Lockers, guixetes intel·ligents de seguretat per a posar en comunitat de veïns o empreses que permeten als veïns o treballadors rebre els seus paquets de forma 100% segura i sense haver d’estar pendents de quan arribarà el paquet.

PORTES DE SEGURETAT

La porta és el punt d’accés principal als nostres habitatges i negocis. Per això els nostres col·laboradors ens recorden la importància de tenir aquest accés ben protegit  amb la porta més adequada a les vostres necessitats:

  • Portes de seguretat
  • Portes blindades
  • Portes antiocupes
  • Portes acuirasades.

Ells s’ocupen de venir mirar què és el més necessari per a cada cas, pressupostar-ho i fer-ne el muntatge.

VIGILANTS

Els serveis de vigilants i custodia de claus són serveis que requereixen de personal i recursos especialitzats així com de normatives especifiques per a aquests serveis.

Per això treballem amb una empresa especialitzada per a poder oferir als nostres clients aquests serveis puntuals quan ho requereixen.

  • Vigilància d’esdeveniments i festes
  • Protecció d’edificis permanents o puntuals com un pis buit amb risc d’ocupació
  • Custodies de claus
  • Protecció d’habitatges i empreses

PROTECCIÓ DE DADES

Cada cop és més important i les normatives són més estrictes a l’hora de protegir les nostres dades i les dels nostres clients, així com la legalització dels sistemes de videovigilància. Per això podem posar els millor professionals al vostre servei perquè us assessorin i  preparin la vostra protecció de dades.