Caixes de Seguretat

Tot allò important, guarda-ho en un lloc segur

CAIXES DE LUXE

Normalment, les caixes de seguretat no són considerades elements decoratius ni molt menys. La seva estètica no és l’aspecte més important. Tanmateix, per què no podrien ser tant funcionals com elegants i decoratives al mateix temps? Amb aquesta idea en ment, el nostre principal proveïdor, Arcas Olle, ens ofereix la sèrie ILUX: caixes realitzades a mida que són no només molt segures sinó també elegants, satisfent els gustos més exigents i transformant la caixa de seguretat en molt més que un simple contenidor.

Aquesta sèrie ofereix la possibilitat d’incorporar accessoris com calaixos per joies, rellotges i accessoris especials per rellotges automàtics, entre altres opcions. Això converteix la caixa de seguretat en un lloc de referència per a objectes de valor, mantenint-los organitzats i accessibles al mateix temps. A més de ser elegants, les nostres caixes compleixen amb totes les homologacions necessàries del Grau I i del Grau III, garantint així la seguretat dels objectes guardats a l’interior.

CAIXES PROFESSIONALS

Les caixes professionals són ja de dimensions més grans i més reforçades són molt recomanables per empreses que poden tenir documentació important, USB’s, diners en efectiu, contractes…

Aquestes caixes poden ser encastades , de sobre posar, ignifugues i amb tot tipus d’obertura (codi, codi + clau, només clau, etc.) totes les opcions per donar el millor producte a cada client.

CAIXES DOMÈSTIQUES

Tothom té alguna cosa per guardar, les caixes de seguretat sempre s’han associat a guardar diners i joies però tenir una caixa de seguretat a casa és molt més que això, és un punt de referència on guardar documents importants (escriptures, passaports, llibres de família…) així com qualsevol producte que pugui ser important (tablets, smarphone, càmeres fotogràfiques…).

Per aquest sector no cal pas tenir una gran caixa d’un nivell molt alt, ni tan sols tenir-la molt amagada i en un lloc de difícil accés al final no s’utilitzen per a la seva incomoditat. És preferible tenir-la en un lloc còmode i de faci’l accés i complementar-la amb una bona alarma, això donarà menys temps als lladres per intentar obrir-la.

Per aquest tipus de caixes es solen escollir model en funció de les mides del lloc on es desitja col·locar-la.

CAIXES D’ALTA SEGURETAT HOMOLOGADES GRAU I IV

La normativa obliga a molts establiments com la banca, joieries, benzineres, administracions de loteria… Ha tenir caixes de seguretat d’un nivell més alt i amb homologacions de grau IV aquest tipus de caixes estant certificades i homologades desprès de passar uns rigorosos test.

Aquest tipus de caixes també poden ser preparades per a la custòdia d’armes de foc.

ARMARIS DE SEGURETAT I CAIXES DE RECAPTACIÓ

Molts comerços per la seva activitat tenen un tipus de producte que per la seva facilitat de venda en el mercat negre i per la facilitat de traslladar-lo tenen un risc alt de robatori i en poc temps el lladre es pot endur un gran valor en producte ( botigues de telefonia , estancs … ) per aquests llocs un armari on guardar tot el producte fa que davant d’un robatori i si el local te un sistema d’alarma el lladra hagin de marxar amb les mans buides, ja que no tindrà temps suficient per obrir-lo.

Tots els comerços tenen diner en efectiu, una caixa de seguretat on puguin deixar la recaptació mitjançant bústia antepassada i un dispositiu retardat d’obertura poden fer menys atractiu pels lladres l’intent de robatori.

CAIXES D’ULTIMA GENERACIÓ (OCLUC)

A RodriSeguretat sempre ens agrada estar al dia en les ultimes tecnologies i de la mà del nostre proveïdor de caixes. Arcas olle incorporem les caixes amb sistema OCLUC que permeten l a seva gestió mitjançant App per smartphones, podent obrir la caixa mitjançant Bluetooth i també assignant usuaris, temps d’obertura, i registre d’obertures de la caixa.