Control d’accessos

icones-iLOG

PANYS INTELIGENTS GESTIONABLES SENSE BATERIES

Durant dues dècades, iLOQ ha liderat el camí en la innovació de tecnologia sense bateria que recol·lecta energia del nostre entorn per brindar-li les solucions de gestió d’accessos més flexibles, escalables, intel·ligents i sostenibles.

L’energia necessària per al desbloqueig prové del moviment cinètic d’introduir la nostra clau al pany o un smartphone compatible amb NFC. Totes les nostres solucions estan gestionades per una plataforma SaaS basada en el núvol, cosa que converteix iLOQ en la més completa i fàcil d’usar del mercat.

LOQ treu el màxim partit a les oportunitats que ofereix internet de les coses per crear una plataforma de tancament que cobreix qualsevol necessitat de gestió d’accessos. Les funcionalitats úniques que ofereix iLOQ 5 Series aporta beneficis tant als propietaris com als operadors com als usuaris finals maximitzant la seguretat, simplificant ladministració i reduint al màxim els costos de manteniment.

ACCESSOS A GRANS INSTAL·LACIONS

En instal·lacions grans o on la seguretat té una importància vital és important poder tenir un bon control de qui entri a la teva empresa i fins a on pot accedir.

RodriSeguretat controlem l’accés de portes mitjançant sistemes de control d’accés en línia. On pots veure qui accedeix a una porta en temps real mitjançant un PC.

Obertura de portes amb lectors d’empremta o targeta de proximitat. Alarma sonora en cas que la porta no es tanqui passat uns segons o si és oberta de manera forçada, limitació d’accés segons horaris i privilegis.

Ideal per a hotels, zones de màxima seguretat, activitats amb alt intrusisme industrial etc.

CONTROLS D’ACCÉS AUTONOMS

Perquè no sempre calen instal·lacions complexes i de grans dimensions a RodriSeguretat tenim lectors autònoms que no necessiten duna controladora.

Aquests sistemes poden obrir una porta sense registres o bé tenir un petit registre que es pot extreure mitjançant un PC.

Aquests equips són molt útils per a portes de despatxos, control en sales d’ordinadors… poden ser tant per biometria (empremta dactilar) o per tacte de proximitat.

BARRERES I TORNS

Els torns i barreres solen anar associades a un control d’accés i són ideals per limitar un accés des de l’exterior, poden ser manuals, motoritzats, amb caiguda de braç per emergència.

En cada cas a RodriSeguretat busquem el proveïdor i el producte que s’ajusti més a les necessitats del client i la seva instal·lació.