Control d’accessos

CONTROL D’ACCESSOS COVID-19

Ja fa uns dies que els científics i els experts en salut ens exposen que la pandèmia de la COVID-19 canviarà algunes coses i, segurament, algunes altres ja no tornaran a ser com abans. Les empreses, els comerços i les administracions ja estan estudiant com portar a terme el retorn a la feina dels treballadors i les treballadores amb la màxima seguretat, tan a curt com a llarg termini. Per tal d’ajudar a tots aquests col·lectius a fer una tornada a la feina amb garanties, els fabricants de controls d’accés hem dissenyat solucions per poder prevenir i detectar els possibles casos de febre d’una banda i l’ús de les mascaretes de l’altra. D’aquesta manera es pot garantir l’autoprotecció dels treballadors però també la protecció de clients, proveïdors i el conjunt de la ciutadania.

Des de Rodri Seguretat sempre hem apostat per oferir les solucions més avançades i innovadores. Per aquest motiu, ja hem començat a formar-nos i a avaluar tots aquests productes per poder-los oferir i implementar a les empreses dels nostres clients. Ara mateix ja podem oferir sistemes autònoms i nous als clients que no en tinguessin o bé adaptar aquest sistema als clients que ja disposessin d’algun control d’accés anteriorment (control de torns, etc.).

ACCESSOS A GRANS INSTAL·LACIONS

En instal·lacions grans o on la seguretat té una importància vital és important poder tenir un bon control de qui entri a la teva empresa i fins a on pot accedir.

RodriSeguretat controlem l’accés de portes mitjançant sistemes de control d’accés en línia. On pots veure qui accedeix a una porta en temps real mitjançant un PC.

Obertura de portes amb lectors d’empremta o targeta de proximitat. Alarma sonora en cas que la porta no es tanqui passat uns segons o si és oberta de manera forçada, limitació d’accés segons horaris i privilegis.

Ideal per a hotels, zones de màxima seguretat, activitats amb alt intrusisme industrial etc.

CONTROLS D’ACCÉS AUTONOMS

Perquè no sempre calen instal·lacions complexes i de grans dimensions a RodriSeguretat tenim lectors autònoms que no necessiten duna controladora.

Aquests sistemes poden obrir una porta sense registres o bé tenir un petit registre que es pot extreure mitjançant un PC.

Aquests equips són molt útils per a portes de despatxos, control en sales d’ordinadors… poden ser tant per biometria (empremta dactilar) o per tacte de proximitat.

BARRERES I TORNS

Els torns i barreres solen anar associades a un control d’accés i són ideals per limitar un accés des de l’exterior, poden ser manuals, motoritzats, amb caiguda de braç per emergència.

En cada cas a RodriSeguretat busquem el proveïdor i el producte que s’ajusti més a les necessitats del client i la seva instal·lació.