Seguretat COVID-19

Ens adaptem als nous temps
covid

La seguretat és important a tot arreu i en tot moment. Davant d’una situació de pandèmia com la que estem vivint, des de Rodri Seguretat tenim clar que ens hem d’adaptar a aquests nous temps. Una de les tasques que estem portant a terme és la de buscar les millors solucions del mercat entre els nostres proveïdors, fet que ens permet oferir protecció, seguretat i tranquil·litat als nostres clients. La crisi sanitària de la Covid-19 ens ha posat en alerta i ens ha demostrat com en som de vulnerables.

Des de Rodri Seguretat creiem que les solucions que oferim no seran només temporals sinó que prevaldran en el temps i s’adaptaran a la nostra nova forma de viure. D’altra banda estem segurs que en el transcurs dels propers mesos i anys sortiran noves solucions, ja que la indústria tecnològica fa avenços constantment. És per això que hem creat aquest apartat, per oferir-te sempre les últimes solucions del mercat i per obrir aquesta nova branca, la de la seguretat en l’àmbit de la salut, que fins ara no teníem.

DISPENSADORS DE GEL HIDORALCOHÒLIC

La “Nova normalitat” esdevinguda arrel de la Pandèmia de la Covid-19 ha fet que molts dels nostres hàbits canviïn per sempre. Un d’aquests hàbits és el de la higiene de mans, a partir d’ara serà freqüent veure dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada d’empreses, comerços, centres esportius, educatius etc.

La urgència sanitària ha fet que en alguns casos aquests pots de gel estiguin col·locats de forma improvisada i a correcuita. Per tal de tenir-los endreçats i proporcionar un bon servei us presentem un nou dispensador de gel hidroalcohòlic, un dosificador fabricat pel nostre proveïdor de caixes de seguretat Arcas Olle. Aquest nou dispensador és compatible amb diferents formats de gels hidroalcohòlics que es poden trobar fàcilment al mercat. El dispensador és totalment higiènic ja que enlloc tenir el clàssic polsador de mà consta d’un polsador de peu mitjançant un pedal, que evita el contacte directe entre l’usuari/a i el dispensador.

SOLUCIONS CONTROL D’ACCESSOS COVID-19

Ja fa uns dies que els científics i els experts en salut ens exposen que la pandèmia de la COVID-19 canviarà algunes coses i, segurament, algunes altres ja no tornaran a ser com abans. Les empreses, els comerços i les administracions ja estan estudiant com portar a terme el retorn a la feina dels treballadors i les treballadores amb la màxima seguretat, tan a curt com a llarg termini. Per tal d’ajudar a tots aquests col·lectius a fer una tornada a la feina amb garanties, els fabricants de controls d’accés hem dissenyat solucions per poder prevenir i detectar els possibles casos de febre d’una banda i l’ús de les mascaretes de l’altra. D’aquesta manera es pot garantir l’autoprotecció dels treballadors però també la protecció de clients, proveïdors i el conjunt de la ciutadania.

Des de Rodri Seguretat sempre hem apostat per oferir les solucions més avançades i innovadores. Per aquest motiu, ja hem començat a formar-nos i a avaluar tots aquests productes per poder-los oferir i implementar a les empreses dels nostres clients. Ara mateix ja podem oferir sistemes autònoms i nous als clients que no en tinguessin o bé adaptar aquest sistema als clients que ja disposessin d’algun control d’accés anteriorment (control de torns, etc.).

TEMPERATURA CORPORAL

Els sistemes de videovigilància sempre han estat associats a robatoris i a fets delictius, però la tecnologia evoluciona i les seves aplicacions s’amplien. DAHUA, marca de referència en el món de la videovigilància, ha dissenyat un sistema de càmeres tèrmiques que permeten mesurar la temperatura corporal de manera fiable i certificada. D’aquesta manera, es poden detectar persones amb febre i donar solucions de control i de prevenció, ja sigui en la pandèmia actual de la COVID-19 o en futurs controls d’altres emergències o situacions de risc. En un món global amb tanta mobilitat entre països cada cop serà més necessari poder detectar, prevenir i anticipar-se a futures situacions de risc.

El sistema de detecció de temperatura corporal està compost d’una càmera tèrmica certificada que té un marge d’error de +/- 0.5 graus centígrads. La càmera es combina amb la tecnologia blackbody, que és un equip que ajuda a la càmera a obtenir una temperatura de referència i fa que el marge d’error sigui de +/- 0.3 graus centígrads. Aquest marge tant petit converteix la càmera en un aparell molt fiable ja que el marge que ofereix és el mateix que l’homologat per als termòmetres convencionals. Si l’equip detecta una temperatura superior a la de referència emet un avís sonor o lumínic i marca a la pantalla del PC o al gravador la persona o persones que superen la temperatura màxima establerta. D’aquesta manera, es poden activar els protocols concrets que la situació requereixi. L’equip es pot convertir en portàtil, fet que el fa molt més versàtil i el permet transportar allà on es precisi aplicar un control d’aquest tipus (Hospitals i centres sanitaris, concerts, grans magatzems, aeroports, etc.).

MÀQUINES D’OZÓ

Les maquines d’ozó ja fa molt de temps que s’utilitzen per a la desinfecció però fins ara eren força desconegudes. Arrel de poder realitzar desconfinaments i tornades a la feina amb seguretat aquests últims dies s’han convertit en una eina molt buscada per tal de realitzar les tasques de desinfecció amb totes les garanties. Hi ha molts dubtes i s’ha generat un gran debat respecte a l’efectivitat d’aquestes màquines i nosaltres us en donarem la nostra opinió.

A Rodri Seguretat creiem que ni són màquines miraculoses ni tampoc són tan dolentes com diuen. Creiem que hi ha una gran varietat de solucions per a la desinfecció d’espais i, en aquest cas, la màquina d’ozó pot ser una solució efectiva sempre i quan es complementi amb una bona neteja tradicional. Així doncs i degut a la demanada que s’ha generat en el mercat nosaltres hem decidit posar aquestes màquines a l’abast dels nostres clients per donar aquest plus de neteja i desinfecció.

Informació addicional