Videovigilància

Perquè una imatge val més que mil paraules

TEMPERATURA CORPORAL

Els sistemes de videovigilància sempre han estat associats a robatoris i a fets delictius, però la tecnologia evoluciona i les seves aplicacions s’amplien. DAHUA, marca de referència en el món de la videovigilància, ha dissenyat un sistema de càmeres tèrmiques que permeten mesurar la temperatura corporal de manera fiable i certificada. D’aquesta manera, es poden detectar persones amb febre i donar solucions de control i de prevenció, ja sigui en la pandèmia actual de la COVID-19 o en futurs controls d’altres emergències o situacions de risc. En un món global amb tanta mobilitat entre països cada cop serà més necessari poder detectar, prevenir i anticipar-se a futures situacions de risc.

El sistema de detecció de temperatura corporal està compost d’una càmera tèrmica certificada que té un marge d’error de +/- 0.5 graus centígrads. La càmera es combina amb la tecnologia blackbody, que és un equip que ajuda a la càmera a obtenir una temperatura de referència i fa que el marge d’error sigui de +/- 0.3 graus centígrads. Aquest marge tant petit converteix la càmera en un aparell molt fiable ja que el marge que ofereix és el mateix que l’homologat per als termòmetres convencionals. Si l’equip detecta una temperatura superior a la de referència emet un avís sonor o lumínic i marca a la pantalla del PC o al gravador la persona o persones que superen la temperatura màxima establerta. D’aquesta manera, es poden activar els protocols concrets que la situació requereixi. L’equip es pot convertir en portàtil, fet que el fa molt més versàtil i el permet transportar allà on es precisi aplicar un control d’aquest tipus (Hospitals i centres sanitaris, concerts, grans magatzems, aeroports, etc.).

COMERÇOS

Els petits furts són un dels delictes més habituals a la majoria de botigues i petits comerços i per això cal dissenyar un sistema de vídeo vigilància que permeti localitzar identificar correctament els infractors per tal que el client tingui una bona informació i coneixement i poder prendre les mesures que cregui convenients en cada cas.

Per aquest motiu RodriSeguretat proposem sistemes HDCVI són la nova generació que substitueix les antigues càmeres analògiques amb una gran qualitat preu.

Els vidreograbadors permeten la seva visualització tant en directe mitjançant una pantalla dedicada , com a distància per internet amb l’ordinador, tableta, smartphone… Podent tenir un control a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc.

Grans Instal·lacions

Per a la indústria on hi ha distancies molt llargues o dissenys complexes apostem per instal·lar estructures IP amb fibra òptica i càmeres IP de gran resolució no tan sols per a la seguretat perimetral de recintes si no també pel control de producció i seguretat laboral.

Els gravadors NVR preparats per a 32, 64, 128 càmeres IP, amb possibilitat de e-map per situar les càmeres de manera gràfica, múltiples HDD’s per ampliar gravacions i fer còpies de seguretat, enviament d’e-mail per avis d’error en els HDD’s.

Videoanàlisi

El videoanàlisis és el sistema de seguretat perfecte per controlar grans espais i perímetres (campes solars, pàrquings d’autocaravanes, perímetres de naus…) aquest sistema combina les càmeres de vigilància amb un sistema d’alarma convertint les càmeres com element de detecció de manera que podem controlar grans espais i enviar a la central d’alarmes la imatge de la intrusió, això comporta una més rapida actuació i una innecessària molèstia per les falses alarmes ja que la central d’alarmes és qui discrimina les alarmes i només truca si hi ha evidència de moviment de persones o vehicles.

Aquest sistema disposa de càmeres analògiques o de càmeres tèrmiques que detecten per temperatura aquesta tecnologia encara és utilitzada en l’àmbit militar com a alta tecnologia. La finalitat dels sistemes de videoanàlisis no és reconèixer el lladre sinó detectar-lo i fer un avís als cossos de seguretat pertinents.

Informació addicional

RESIDENCIAL

Als habitatges aïllats, els sistemes de videovigilància és un gran complement del sistema de seguretat.

Per això a RodriSeguretat podem dissenyar un sistema de càmeres de vigilància per tal que es dispari l’alarma exterior de la casa es pugui visualitzar des d’un monitor o el mateixa TV còmodament des del sofà de casa i poder veure el que esta passant.

Així com la possibilitat que la central d’alarmes pugui tenir accés i gestionar l’alarma.

ACTUALITZACIÓ I AMPLIACIÓ DE SISTEMES

Els sistemes de vídeo vigilància com a tota tecnologia evoluciona constantment i de manera molt rapida per això és possible haver de fer ampliacions o millores i que els sistemes existents quedin obsolets, a RodriSeguretat proposem els videogravadors trihídrics.

Aquest tipus de gravadors suporten els 3 tipus de càmeres que actualment el mercat (analògiques/HDCVI/IP) d’aquesta manera podem integrar les càmeres antigues ampliar amb càmeres de mes alta resolució sense tenir que substituir totes les càmeres velles.