Alarmes

Dissenyem els sistemes de seguretat a la seva mida

RESIDENCIAL

L’habitatge és la part més íntima de les persones, cal protegir aquesta intimitat de la manera més còmode i segura possible, per això dissenyem aquest tipus de sistemes de manera que tota la família pugui connectar i desconnectar l’alarma de manera còmode sense interrompre la seva activitat quotidiana, (podent connectar de manera total per quan tota la família és fora i de manera parcial només part de l’habitatge  zones exteriors, garatge, planta baixa…) per tal que es pugui estar protegit mentre es gaudeix de bons moments en família.

En moltes ocasions existeix la por que els sistemes es disparin sense motiu per culpa de gats, ocells, etc.. Avui dia hi ha detectors especials per exteriors pensats per evitar aquestes situacions així com sistemes més sofisticats. Per a habitatges d’alt nivell com el vídeo-anàlisis on les càmeres veuen, analitzen i avisen.

Els sistemes es poden complementar amb polsadors per a la gent gran, comandaments de tan sols 2 botons per facilitar la connexió, etc. Tot això amb la possibilitat d’instal·lar-ho de manera fàcil, senzilla, rapida i sense obres, ja que a Rodri Seguretat som conscients que la majoria d’habitatges que requereixen una alarma ja estant habitades i amb la seva decoració, per això tenim un gran ventall de solucions sense fils de la mà de DAITEM la marca referent del mercat europeu.

COMERÇOS

Als comerços moltes vegades és on les petites i mitjanes empreses tenen tots els seus estalvis invertits en material a l’espera de què aquest pugui ser venut i per tant un valor a protegir perquè aquests estalvis no desapareguin de manera no desitjada.  Per aquest motiu cal dissenyar els sistemes pensant en el tipus de producte, la rapidesa en què pugui ser sostret i el valor que el lladre pugui treure en un mercat negre.  A partir d’aquí el sistema podrà tenir sensors de trencament de vidre, detectors de moviment o contactes magnètics per tal de minimitzar el temps de reacció dels lladres.

Es pot ampliar el sistema amb sirenes, polsadors d’atracament… El sistema permet l’accés de diferents usuaris per tenir un controls de qui entra i surt de la botiga i si ha connectat/desconnectat.

Els sistemes es poden complementar amb detectors amb càmera incorporada per tal que en cas d’alarma enviï un clip de vídeo a la central d’alarmes podent verificar de manera rapida si es una alarma positiva.

Els sistemes estant connectats a ADSL i via mòbil GPRS per tal de tenir una doble via de comunicació que a més és supervisada cada hora per la central d’alarmes per tal que el sistema estigui a punt en tot moment.

LOCALS D’OBLIGAT CUMPLIMENT

Hi ha negocis que per la seva activitat han de disposar de mesures de seguretat d’obligat compliment segons la normativa de seguretat privada (joieries, administracions de loteria, benzineres, compra/venda d’or… ).

Per això assessorem als nostres clients per ajustar els sistemes de seguretat a les necessitats dels locals i a la normativa vigent disposem de material homologat amb Grau 3 amb teclats tàctils molt intuïtius, i tot tipus de detectors de moviment, sísmics, trencament de vidre , polsadors antipànic.

Tots aquests sistemes són complementats pel sistema de videovigilància corresponents segons la normativa els locals d’obligat compliment necessiten sistemes de videovigilància connectats a central d’alarmes i els equips tancats en caixa de seguretat especial per a gravadors amb retard d’obertura.

HABITATGES ENTRE PLANTES

Els pisos són molts cops oblidats per poder pensar que no són llocs de risc però contràriament són els de més facilitat, ja que molts cops el descuit al obrir la porta del bloc i un pany de seguretat baixa fent molt fàcil l’entrada.

Molts propietaris pensen que no tenen res de valor però una suma de petits electrodomèstics diaris (smartphone, tablets, càmeres fotogràfiques, etc.) poden suposar un gran valor si els has de tornar adquirir.

Per aquest tipus d’habitatge una alarma bàsica amb un parell de detectors de moviment i un contacte magnètic a la porta poden ser una bona solució. Sense deixar de banda la tecnologia més avançada i la comoditat de les ultimes tecnologies per interactuar amb el sistema de seguretat des del palmell de la mà amb l’smartphone des que qualsevol lloc, connectar desconnectar, anul·lar zones, consultar l’històric de la central, entrades, sortides…

INDUSTRIES I OFICINES

Les industries i les oficines són llocs propensos a rebre atacs per part d’intrusos i tot i que la majoria de cops el valor econòmic no és molt gran sí que el mal es pot comptabilitzar molt alt per l’enrenou i l’aturada de productivitat que pot causar un robatori.

Per tant cal estudiar bé la seva estructura i protegir-los de la manera més adequada, aquests locals molts cops són emplaçats en polígons allunyats del centre i per tant no és suficient amb una sirena dissuasòria sinó que és quasi imprescindible que estigui connectada a una central d’alarmes i a més que utilitzin sistemes de comunicació doblats tant per via terrestre com per via mòbil fent així més segures les transmissions. A causa del volum de treballadors que poden entrar i sortir també és recomanable tenir un bon control de qui connecta/desconnecta l’alarma i de connexions automàtiques per tal de no oblidar-se mai de connectar el sistema.

A la indústria, molts cops les distàncies i la dificultat per a tirar cablejats fan que els sistemes surtin molt costosos de mà d’obra i queden els detectors hipotecats a moviments quan hi ha canvis de mobiliari o maquinària . Per això en aquests casos optem per sistemes sense fils Daitem, líder en aquest sector i del qual som instal·ladors oficials. Les distàncies no són un problema, ja que disposem de repetidors per a fer grans instal·lacions.

A Rodri Seguretat sempre ens hem caracteritzat per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i, per això, no renunciem als sistemes tradicionals cablejats i en casos en què ja hi hagi sistemes antics i que es vulguin actualitzar o ampliar estudiem les millors opcions per adaptar-nos a les necessitats demandades en cada moment.

CENTRAL RECEPTORA D’ALARMES

Avui dia un sistema de seguretat ja no es concep com un aparell electrònic que fa soroll i prou. Tothom té al cap un sistema d’alarma que avisi als cossos de seguretat. A Rodri Seguretat creiem que és molt més que això ja que el valor afegit que dóna avui dia una alarma connectada a una central d’alarmes és molt més gran.

La central d’alarmes no només pot fer avisos als cossos de seguretat , sinó que supervisa que el sistema d’alarma funcioni correctament sempre, avisant quan hi ha alguna anomalia tècnica:

  • Tall de línia elèctrica
  • Control de les comunicacions per tal que siguin estables en tot moment. Tant per línia telefònica com per línies ADSL o GPRS
  • Avisos d’incendi en cas de centrals d’incendi.
  • Avisos de senyals d’atracament.
  • Visualització de sistemes de videovigilància.
  • Control de les bateries i piles del sistema
  • Control d’alarmes de vídeo anàlisis on els operadors de la central poden interactuar amb el sistema i inclús fer sonar sirenes, avisos d’àudio, etc.

Això fa que el client pugui estar tranquil en tot moment sabent que el sistema està funcionant correctament i així pot oblidar-se d’ell i dedicar el temps a altres coses.

Rodri Seguretat hem escollit una central d’alarmes que compleixi amb la nostra filosofia tant d’empresa familiar i tracte de proximitat fent així les coses més fàcils com de gran professionalitat i serietat com s’espera d’un tema tan delicat com la seguretat.

Per això tenim un acord de col·laboració amb Centracontrol 24H empresa amb més de 25 anys d’experiència.